Shewolf

Vargar är flockorienterade djur. Det är vi människor också. Utan flocken överlever vi inte.

 

Jag lever med mina två katter och snart en (ny) hund (jag förlorade min schäfertik till ålder och diverse krämpor i somras).

 

Som flockens ledare är det min uppgift att se till att våra liv är tillfredsställande för alla parter.

 

Därför finns den här bloggen.



Translate
Kategorier

Foto: Sonya Malinka Persson

 

Jag är sådär löjligt hemmakär. Jag gör helst allt hemifrån, om jag har möjlighet. Jag är inte överdrivet förtjust i folk, även om jag inte nödvändigtvis är introvert för den sakens skull. Jag bara föredrar mitt eget sällskap framför de flesta andras.

Framför allt föredrar jag mina djurs sällskap framför alla andras, även om jag såklart har behov av socialt utbyte mellan människor, jag med.

För att kunna leva som jag vill behöver jag bo långt ifrån andra människor. Det innebär inte att jag vill leva naket, blodigt eller på något annat sätt olagligt. 😀 Det betyder bara att jag vill ha och behöver direkt närhet och tillgång till natur.

Jag vill leva på ett sätt som gör att det jag vill göra inte blir oöverstigliga projekt. Jag vill kunna utöva shamanism utan att känna mig dränkt av vardagen, grannar, eller oviljan att bli störd om jag går ut i skogen där jag bor, eftersom det är mitt i stan och många människor använder den varje dag. Jag vill kunna ha mina hundar lösa utanför mitt hem. Jag vill kunna sitta och lyssna på regnet utan att distraheras av andra hustak, gatlyktor och annat. Jag vill kunna odla och göra fint runtomkring mitt hem.

Jag vill skapa balans för mig själv och mina djur.

Framför allt vill jag skapa mitt liv på det sätt jag vill leva.

 

Malinka P.

Självporträtt i svartvitt

 

Kvinna i yngre medelåldern som har en vision om hur livet borde levas.

 

Den här bloggen är mitt sätt att hitta en väg att förverkliga min vision.