en blogg om kraft, vilja och målmedvetenhet

Vision

Foto: Sonya Malinka Persson

 

Jag är sådär löjligt hemmakär. Jag gör helst allt hemifrån, om jag har möjlighet. Jag är inte överdrivet förtjust i folk, även om jag inte nödvändigtvis är introvert för den sakens skull. Jag bara föredrar mitt eget sällskap framför de flesta andras.

Framför allt föredrar jag mina djurs sällskap framför alla andras, även om jag såklart har behov av socialt utbyte mellan människor, jag med.

För att kunna leva som jag vill behöver jag bo långt ifrån andra människor. Det innebär inte att jag vill leva naket, blodigt eller på något annat sätt olagligt. 😀 Det betyder bara att jag vill ha och behöver direkt närhet och tillgång till natur.

Jag vill leva på ett sätt som gör att det jag vill göra inte blir oöverstigliga projekt. Jag vill kunna utöva shamanism utan att känna mig dränkt av vardagen, grannar, eller oviljan att bli störd om jag går ut i skogen där jag bor, eftersom det är mitt i stan och många människor använder den varje dag. Jag vill kunna ha mina hundar lösa utanför mitt hem. Jag vill kunna sitta och lyssna på regnet utan att distraheras av andra hustak, gatlyktor och annat. Jag vill kunna odla och göra fint runtomkring mitt hem.

Jag vill skapa balans för mig själv och mina djur.

Framför allt vill jag skapa mitt liv på det sätt jag vill leva.

 

Shewolf

 

Jag har förlorat nästan allt, för andra gången i mitt liv.

 

Första gången, på grund av sjukdom.

 

Andra gången, på grund av nödvändigheten av förändring.

 

Ingetdera har varit bekvämt.

 

Nu är jag halvvägs igenom min personliga, andliga förändring, och förväntar mig att resten – den fysiska, materiella förändringen, ska följa efter.

 

Den här bloggen handlar om viljan att leva på ett annat sätt. Jag vill ta hand om min fyrbenta familj och se till att våra fysiska och andliga behov tillfredsställs.

 

Häng på, vetja! 🙂

Kategorier
Translate