en blogg om kraft, vilja och målmedvetenhet

Förberedelser för verksamhet

Efter lite funderingar över kostnader för det jag vill med min verksamhet insåg jag snabbt att jag inte kan göra allt på en gång. Inte för att det nödvändigtvis är dyrt, men för att jag har oerhört begränsat med pengar. Jag får ta saker steg för steg, helt enkelt. Och för en gångs skull känns det ok.

Det första jag tänker göra är att börja med e-böcker. Jag har redan en som är färdigskriven och finns att köpa på bipolarblog.se. Men jag vill ju skriva/göra fler böcker, så just för ögonblicket håller jag på att skramla ihop fotografier till en blivande fotobok.

Jag har också minst en äldre bok jag ska göra rätt stora ändringar i och sen slänga upp också.

Alltså, fattar ni hur kul jag tycker att det här är? Jag är en riktig sucker för att pyssla med sånt här, för det är så sjukt jävla roligt. Varje bok blir en helg egen grej, med ett eget syfte. Den bok jag skramlar bilder till just nu har som syfte att väcka betraktarens/läsarens fantasi.

Förut, när jag på riktigt började fundera i de här banorna, undersökte jag begreppet e-bok en hel del. Tyvärr är jag inte så förtjust i formatet för e-böcker, eftersom det inte verkar vara byggt för särskilt layoutade böcker, eller för den delen, böcker med fotografi/bilder.

Därför kommer jag att skippa det traditionella e-boksformatet och i stället satsa på att publicera och sälja via Issuu. Det är det enda ställe jag hittat som visar på det sätt jag vill att det ska visas, och eftersom det alltid finns en tanke och poäng med hur jag gör layouten tänker jag tillåta mig att vara kräsen och kinkig med den saken. 😀

I övrigt väntar jag på att en överföring från Paypal till mitt bankkonto ska bli färdig, så att jag kan betala mitt nya domännamn och få igång arbetet med själva sajten. Det är flera saker som kommer att kosta pengar så jag får ta det pö om pö.

Jag är glad att jag tillåter mig att ta tid på mig. Min hjärna fungerar inte som för tio, femton år sedan när jag sprutade ur mig idéer under mina hypomanier, påbörjade de flesta men slutförde aldrig. Det som började som en något oformlig idé är förvisso fortfarande något så, men börjar så sakteliga bli fast i någon slags form. Den kommer givetvis att förändras allt eftersom, men så fort man faktiskt ska göra något underlättar det oerhört om man har lite koll.

Och jag börjar få lite koll. Jag har samlat ihop mina tankar, skrivit ned dem, sorterat bland dem, strukturerat upp dem en aning, funderat på vad jag behöver till varje del, vad som känns viktigast att komma igång med, och vad jag behöver skaffa för att kunna sätta igång med det faktiska görandet.

Jag vet inte riktigt hur jag ska göra med alla mina bloggar när jag kommer igång med det här. Ett par av dem skulle jag kunna skrota direkt, därför att innehållet i vilket fall landar under den här verksamheten. Den här bloggen, shewolf.se, är en av dem.

Vi får se hur jag gör med den saken.

 

Shewolf

 

Jag har förlorat nästan allt, för andra gången i mitt liv.

 

Första gången, på grund av sjukdom.

 

Andra gången, på grund av nödvändigheten av förändring.

 

Ingetdera har varit bekvämt.

 

Nu är jag halvvägs igenom min personliga, andliga förändring, och förväntar mig att resten – den fysiska, materiella förändringen, ska följa efter.

 

Den här bloggen handlar om viljan att leva på ett annat sätt. Jag vill ta hand om min fyrbenta familj och se till att våra fysiska och andliga behov tillfredsställs.

 

Häng på, vetja! 🙂

Kategorier
Translate