en blogg om kraft, vilja och målmedvetenhet

Visuell önskelista för boende

Idag var jag ute med min hundvalp Boyo och promenerade en bit i elljusspåret. Tog med mig kameran för att dokumentera hur han växer, men på vägen (som jag gått många gånger tidigare,  med och utan kamera) insåg jag att det fanns många element jag önskar mig i mitt framtida boende. Alltså har jag fotograferat lite saker jag önskar ha precis utanför dörren i mitt drömboende.

Bland bilderna hittar ni också min sötpropp till hundvalp, Boyo. ♥

Shewolf

 

Jag har förlorat nästan allt, för andra gången i mitt liv.

 

Första gången, på grund av sjukdom.

 

Andra gången, på grund av nödvändigheten av förändring.

 

Ingetdera har varit bekvämt.

 

Nu är jag halvvägs igenom min personliga, andliga förändring, och förväntar mig att resten – den fysiska, materiella förändringen, ska följa efter.

 

Den här bloggen handlar om viljan att leva på ett annat sätt. Jag vill ta hand om min fyrbenta familj och se till att våra fysiska och andliga behov tillfredsställs.

 

Häng på, vetja! 🙂

Kategorier
Translate