Shewolf

Vargar är flockorienterade djur. Det är vi människor också. Utan flocken överlever vi inte.

 

Jag lever med mina två katter och snart en (ny) hund (jag förlorade min schäfertik till ålder och diverse krämpor i somras).

 

Som flockens ledare är det min uppgift att se till att våra liv är tillfredsställande för alla parter.

 

Därför finns den här bloggen.Translate
Kategorier

Herregud, vad jag har ägnat mitt liv åt att vänta. Jag har väntat på att vinna 275 miljoner på Lotto, eller för den delen, 25 000 i månaden i 25 år, på Triss. Ingetdera har hänt, trots att jag faktiskt spelar på Lotto eller köper en Triss lite då och då. Inte särskilt ofta, men ändock. Inte har jag träffat någon vettig karl heller.

Jag har väntat, därför att jag har tänkt att jag måste ha någon att skapa livet tillsammans med. Anpassa mig efter. Kompromissa med. Jamen, ni vet, sådär som man gör. Delar man sitt liv krävs det förändring, kompromisser och så vidare, för att det ska fungera.

Men eftersom jag inte har träffat någon karl att dela mitt liv med, och inte heller har vunnit några storvinster på något som helst spel, finner jag inte längre någon anledning att vänta. Det är dags för mig att ta saken i mina egna händer och göra något med mitt liv.

Det är dags för mig att börja skapa mitt liv såsom jag vill att det ska se ut. Inte bara acceptera att det blev som det blev, och tro att det måste fortsätta vara så.

Jag har ett flertal bloggar om diverse olika saker, och det är inte alls främmande att ifrågasätta om jag verkligen behöver en till. Teoretiskt sett – näh, det gör jag inte. Men jag gillar att dela upp mitt liv för att göra det tydligare och mer överskådligt. Därför beslöt jag mig för att använda den här domänen till att skriva mig till en ny bild av mig själv.

Storytelling.

Hur du uppfattar mig beror på hur jag presenterar mig för dig. Vilken historia jag berättar om mig själv. Sånt där är skitviktigt. Fråga vilket företag som helst. Men för mig som privatperson är det också viktigt. Jag har i många, många år haft en självbild som ingen skulle vilja ta i ens med plasthandskar och tång. Därför är det superviktigt för mig att förändra den bilden av mig själv – för min egen skull, men också för alla andras.

För att göra en lång historia kort; efter ett liv med bipolär sjukdom, ekonomiska svårigheter och det ena med det sjuttonde, står jag nu med världens mentala och intellektuella möjligheter att skapa mitt liv precis som jag vill ha det, alldeles från scratch.

För i ärlighetens namn; jag har inte en spänn på fickan att göra några större förändringar med. Men jag vill att mitt liv ska se ut på ett visst sätt, och jag känner mig frisk och envis nog till att sträva efter det. Jag kommer att behöva en hel del hjälp, och det är ett av skälen till att den här bloggen finns. Allt eftersom kommer jag att berätta vad det är jag vill ha, vilken sorts hjälp jag kommer att behöva för att nå dit, och…

Shit, det kvillrar längs ryggraden och i hjärtetrakten bara vid tanken på det. Jag blir alldeles glad i magen av att tänka på att det finns ett liv som väntar på mig – ett liv jag faktiskt vill ha, till skillnad från det jag lever just nu.

Shewolf – för mig symboliserar det vilkestyrka, styrkraft, ledarskap, omhändertagande, balans och en hel del andra bra saker jag önskar mig i mitt liv. Det är av det skälet jag valde att kalla den här bloggen Shewolf.se. För att jag vill associera mig med kraften bakom en varg och dess flock (min familj – mina djur), samt den oerhört starka kopplingen till naturen och den vilda magi som finns att hitta där.

Jag har massor med planer för det här – både för mitt liv, mitt boende, och hur DU kan följa med mig på vägen (och stötta om du har lust). Häng på, vettja! 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Malinka P.

Självporträtt i svartvitt

 

Kvinna i yngre medelåldern som har en vision om hur livet borde levas.

 

Den här bloggen är mitt sätt att hitta en väg att förverkliga min vision.